Default

Avkodning E-Juice Beskrivningar

Beskrivningarna för olika vape e-juice som är billig från Vape.se sträcker sig direkt från enkla uttalanden av juiceens huvudkomponenter – vilket ofta ger lite mer information än smakens namn – ända fram till pretentiösa, fem bönder-stil blommiga beskrivningar av hur saften använder “sju olika sorter av vanilj” och saker av den naturen.

Problemet är att juicer med enkla beskrivningar kan vara helt fantastiska och de med alltför komplexa, blommiga beskrivningar kan vara helt nedslående: så hur kan du använda beskrivningarna för att välja den bästa e-juicen?

Även om juicerna kanske inte riktigt lever upp till beskrivningarna, är en mer komplex blommig beskrivning en indikation på att det finns fler anteckningar i smaken än du skulle få med en förenklad juice.

Till exempel Mt. Baker Vapor ‘ s Black Cherry e-liquid ger dig just det: en svart körsbär e-vätska, medan Wastegate från förstärkt e-Juice beskrivs som “en krämig, fräsch, halloninfunderad cheesecake, som är drizzled är hallonpuré och toppad av med en skopa söt vaniljglass.”

Den komplexa beskrivningen kommer inte alltid att vara berättigad (förutom i sällsynta fall av en riktigt fantastisk juice), men det säger dig att smaken från Boosted har fler olika komponenter än den från Mt. Baker.

Detta gör inte alltid en bättre juice, men om du letar efter den bästa e-juice du kan hitta, Är du mycket mer benägna att slå på en du älskar om du väljer flerkomponentjuicer, och ambitiösa beskrivningar är en stor indikator på det.

Comments Off on Avkodning E-Juice Beskrivningar